Δευτέρα 21 Ιουλίου 2008

Τοπική Επικαιρότητα

Για απευθείας μετάβαση στη Σελίδα 2 Πατήστε ΕΔΩ
Για επιστροφή στη Σελίδα 1 πατήστε τον πορτοκαλί τίτλο "Τοπική Επικαιρότητα"


Στην ενότητα αυτή περιμένουμε τις Ειδήσεις που μαθαίνετε σχετικά με την ευρύτερη περιοχή Απόλλωνα - Κορωνίδας.

ΠΡΟΣΟΧΗ
ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
(ΟΧΙ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ)

  • Οι ειδήσεις που αφορούν το λιμάνι, το Βιολογικό, το Σύλλογο Απολλωνιατών (και όχι μόνο), το ρέμα (Ποταμός), τα πολιτιστικά θέματα και το "ενδεχόμενο" Αιολικό Πάρκο στην Κωμιακή, θα αναρτώνται από εσάς στις αντίστοιχες ενότητες.ΕΔΩ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΙΔΗΣΗ.
  • Σε ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, σχόλια που θα αφορούν ειδήσεις σχετικές με όλα τα παραπάνω θα διαγράφονται από αυτήν την ενότητα για να μην έχουμε το μπάχαλο που έγινε με το λιμάνι παλιότερα. Τα σχόλιά σας παρακαλούμε να γράφονται στις αντίστοιχες θεματικές ενότητες.
  • Σε περίπτωση που η είδηση δεν αφορά ΚΑΜΙΑ από τις παραπάνω ενότητες, τότε ασφαλώς θα γράφεται μόνο σε ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ / ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ e-ΚΑΦΕΝΕΙΟ. Σε διαφορετική περίπτωση τα σχόλιά σας θα διαγράφονται.
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας και ευχαριστούμε τους Bloggers ΒΑΡΑΒΑΣ και κάποιους ανώνυμους για την ωραία ιδέα.

(Αν έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο για τη δομή και λειτουργία του blog πολύ ευχαρίστως στην ενότητα "Προτάσεις για την ανάπτυξη του Blog")