Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Οι Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης "ψάχνουν" τον ΒΙΟ.ΚΑ....

...και ο Δήμος, το Επαρχείο, το Λιμενικό Ταμείο και οι λοιποί....ψάχνονται. Το ΓΕΓΟΝΟΣ, έχει γίνει εδώ και καιρό και μάλιστα στις 22 Ιουλίου γράφτηκε σχετικό άρθρο στο Βήμα της Νάξου:



Ευχόμαστε (μέρα που ναι) τα καλύτερα στους λουόμενους και τους κατοίκους του Απόλλωνα και τις πιο "αποτελεσματικές ποινές" σε αυτούς που κατασπαταλούν δημόσιο χρήμα, εμπαίζουν τον πληθυσμό και διαιωνίζουν το πρόβλημα.

Δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να μάθουμε περισσότερα, μας έχει εντυπωσιάσει όμως η επιμέλεια με την οποία αποσιωπήθηκε το γεγονός από τα τοπικά blogs και ΜΜΕ.

"Τυχαίο; Δε νομίζω..."


Αναμένονται λοιπόν σημαντικές εξελίξεις στο θέμα. Επιφυλασσόμαστε...

  • Άραγε τώρα η κα. Γιαντσελίδου θα συνεχίσει να "κλείνει τα μάτια" όπως είχε πει ο κ.Δήμαρχος στο ΔΣ; (Θυμηθείτε το ΕΔΩ)
  • Άραγε η έκθεση των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης θα επιρρεάσει "θετικά" τις Δημοτικές Εκλογές 2010 ή μήπως οι Δημοτικές εκλογές θα επιρρεάσουν "αρνητικά" την έκθεση των Επιθεωρητών; Θα δούμε δηλαδή από κάποιο φορέα του εναπομείναντος κράτους νομιμότητα, αντικειμενικότητα και αμεροληψία;
Αυτά για αρχή...

Υπάρχουν πολλά ακόμα που έχουν γίνει και "βαραίνουν" το χειμώνα που μας πέρασε. Όταν βρεθεί ο χρόνος θα παρουσιάσουμε με ντοκουμέντα, τις προθέσεις του σημερινού Δημάρχου και των "συνεργατών" του, σχετικά με το πρόβλημα που δε λύνουν.

Δυστυχώς όμως οι υποχρεώσεις μας σε συνδυασμό με την παθητική-φοβισμένη στάση των περισσότερων, μεταφέρουν το βάρος της ενημέρωσης σε ελάχιστα άτομα. Για αυτό σας παρακαλούμε αντι να μας στέλνετε e-mail μπείτε και γράψτε τα οι ίδιοι σαν σχόλια και εμείς όταν βρούμε χρόνο θα τα αναδείξουμε. Σας ευχαριστούμε θερμά για τη μέχρι τώρα συνδρομή σας.

Χρόνια πολλά και εις άλλα με υγεία...