Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Πάλι καλά που δεν αθωώθηκαν...

"Αναβλήθηκε η δίκη για ρύπανση θαλάσσιας περιοχής τον Αύγουστο 2007 από το ΒΙΟ-ΚΑ Απόλλωνα. Η δίκη ήταν προγραμματισμένη την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου και αναβλήθηκε για τις 7 Δεκεμβρίου 2011, επειδή δεν παρέστη ο βασικός μάρτυρας, Νίκος Λεβογιάννης (Μηχανικός), όπως είπε στη Naxos News, ο πρώην δήμαρχος Δρυμαλίας, Γιάννης Μπαρδάνης.



Σημειώνεται, ότι ο κ. Μπαρδάνης, κατονομάζεται συνυπεύθυνος της προκληθείσας ρύπανσης ως επικεφαλής του πρώην δήμου στου οποίου την ευθύνη ήταν ο ΒΙΟ-ΚΑ Απόλλωνα. Υπαίτιος, από τις αρμόδιες υπηρεσίες ελέγχου, χαρακτηρίζεται, ο τότε προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του πρώην δήμου ως αρμόδιος για τη λειτουργία του ΒΙΟ-ΚΑ.


Τι λέει ο βασικός μάρτυρας για την απουσία του από τη δίκη;


Ο Μηχανικός, Νίκος Λεβογιάννης, απαντώντας στη Naxos News στο ερώτημα γιατί δεν παρέστη στο δικαστήριο, δήλωσε, ότι ουδέποτε έλαβε τη σχετική πρόσκληση. Μετά την πληροφόρηση που είχε από τη Naxos News για αναβολή της δίκης, ζήτησε από δικηγόρο της Σύρου να πληροφορηθεί τι έγινε σχετικά. Έτσι, μας ενημέρωσε, ότι η πρόσκλησή του ως μάρτυρας, όπως πληροφορήθηκε, είχε σταλεί στο Ηράκλειο Κρήτης και όχι στο Ηράκλειο Αττικής όπου διαμένει, από όπου το Αστυνομικό Τμήμα είπε, όπως ήταν αναμενόμενο, ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο, είναι άγνωστο.

Ο κ. Λεβογιάννης, εξέφρασε στη Naxos News τον έντονο προβληματισμό του για το λάθος που έγινε για την πόλη διαμονής του, αφού όπως είπε, τα ακριβή στοιχεία του έχουν κατατεθεί επανειλημμένως σε πολλές υπηρεσίες. Επισήμανε μάλιστα, ότι μόνο για πολύ σοβαρό λόγο θα απουσίαζε από τη δίκη."

Πηγή: Naxos-News


Μετά από αυτά εμείς τι να πούμε;



Θα θέλαμε απλώς να σας γνωστοποιήσουμε ότι ο "τότε" Προϊστάμενος των Τεχνικών Υπηρεσιών που κατηγορείται, ακούγεται πως θα οριστεί από τη σημερινή Δημοτική Αρχή, να αναλάβει αποκλειστικά την επίλυση του Βιο-Βόθρου του Απόλλωνα !!!!!!!!!!

Ένα πρόβλημα 18 χρόνων, η Δημοτική Αρχή θα το αναθέσει σε αυτόν, που δεν ήταν ικανός να το επιλύσει επί 10 και πλέον συναπτά έτη!!!! (Ήταν προϊστάμενος από το 2000)


Μπράβο στο Νέο Δήμο (εάν κάνει αυτά που ακούγονται)
Μπράβο στην εισαγγελία.
Φυσικά μπράβο στον πρώην Προϊστάμενο.

και πάνω από όλα...


Μπράβο σε όλους ΕΜΑΣ

που πάμε στις δουλίτσες μας, πίνουμε το καφεδάκι μας, κάνουμε τις καθημερινές μας υποχρεώσεις, καθόμαστε μπροστά από την τηλεόραση, την εφημερίδα ή τον υπολογιστή μας και κοιτάζουμε αν
οι άλλοι έλυσαν τελικά τα δικά μας προβλήματα.


Όσο για τον πρώην Δήμαρχο και πρώην Προϊστάμενο του Δήμου Δρυμαλίας λέμε να τους ευχηθούμε για το 2011 αυτό που ήδη ξέρουν:


"Και του χρόνου κατηγορούμενοι"




Υ.Γ. Οι φωτογραφίες είναι από τη ρύπανση πριν 3,5 χρόνια για την οποία γίνεται η συγκεκριμένη δίκη. Υπάρχουν και άλλες δίκες σε εκκρεμότητα. Όσο για την τελευταία ρύπανση και τον χαμό που έγινε στις 18 Αυγούστου 2010 επιφυλασσόμαστε. Η καθυστέρηση οφείλεται περισσότερο στο ότι ο "τεχνικός" μας παραδόξως για την εποχή...έχει δουλειά, παρά σε τεχνικά ζητήματα. Θα επανέλθουμε όμως και ελπίζουμε να σας αποζημιώσουμε.