Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

Προσφυγή κατά της απόφασης Περιφέρειας

Και ο μήνας έχει....16

Και όμως πέρασε ένας μήνας από τότε που ο κ.Κόκκινος αποφάσισε να λειτουργήσει κομματικά και όχι πολιτικά και κοινωνικά όπως υποχρεούται. Σαν να ήταν χθες...
Πέρασε ένας μήνας γεμάτος αποφάσεις για νέους ΒΙΟ.ΚΑ., γεμάτος αποφάσεις που ακύρωναν τις αποφάσεις που ανέθεταν τη μελέτη για νέους ΒΙΟ.ΚΑ. κ.λπ.

Η ουσία είναι ότι ο κ.Μπαρδάνης και οι επιτελείς του, με τις ευλογίες του κ. Κόκκινου συνεχίζουν τις προσπάθειές τους για νομιμοποίηση του υφιστάμενου ΒΙΟ.ΚΑ. ....μέχρι (τάχα μου) να φτιαχτεί..."καινούργιος"...(για τον οποίο ακόμα ψάχνουν να βρουν με ποια διαδικασία θα βρούν τι μελέτες χρειάζονται).
Υποσχέσειςγια το μακρινό μέλλον...και πάλι υποσχέσεις, τη στιγμή που ο Απόλλωνας έχει ανάγκη από άμεσες λύσεις.

ΕΔΩ είμαστε εμείς και πάλι να δώσουμε βήμα σε ενεργούς πολίτες που ενδιαφέρονται για την άμεση λύση του προβλήματος. Εδώ είμαστε προκειμένου να βοηθήσουμε στο συντονισμό ευαισθητοποιημένων πολιτών να διεκδικήσουν και κυρίως να μάθουν τα δικαιώματά τους.


Τη συγκεκριμένη Προσφυγή

  • τη συμπληρώνετε,
  • την αλλάζετε όπου δε σας αρέσει ή την εμπλουτίζετε,
  • την υπογράφετε,
  • και την αποστέλλετε σε ένα από τα παρακάτω fax:
22810 83094
22810 96201
22810 85090 και
22810 88896


Την προσφυγή αυτή δικαίωμα έχουν να τη στείλουν ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΝΟΜΟ ΣΗΜΦΕΡΟΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΡΥΜΑΛΙΑΣ, (είτε και τα δύο).

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ.

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ FAX ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΝ "ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ" ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΑΣ !
Είναι πολύ σημαντικό. Είναι η μόνη σας απόδειξη ότι έφθασε η προσφυγή σας!
Τα τηλέφωνα για να πάρετε αριθμό πρωτοκόλλου είναι:
22813 60217 - 22810 96217
ή 22813 60203 - 22810 96214

Αυτό που θα πρέπει να προσεχθεί είναι η λήξη της προθεσμίας που αυτή τη φορά είναι διαφορετική για τον καθένα. Εξαρτάται από το πότε του γνωστοποιήθηκε η απόφαση του Περιφερειάρχη και λήγει ένα μήνα μετά από αυτή τη γνωστοποίηση. (Για τους 161 που είχαν καταθέσει την τελευταία φορά προσφυγές και πήραν τη γραπτή απάντηση από την Περιφέρεια, η λήξη της προθεσμίας είναι έναν (1) μήνα από την ημέρα που έλαβαν την απάντηση).

Με βάση δηλαδή τα όσα έχουμε ακούσει και κάποιους υπολογισμούς:


ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 21/04/2009
ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΕΙΛΕΙ, ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΟΙ. ΜΕΤΑ, ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ή ΑΠΛΩΣ...ΝΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΕΤΕ.

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Ανάσταση και στους διοικούντες ευχόμαστε επιπλέον και καλά μυαλά. Άντε να δούμε, αν θα κάνουμε ανάσταση φέτος το καλοκαίρι ή θα συνεχίσει ο Απόλλωνας να ζεί το γολγοθά του.