Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Οχι, που δε θα ψηφίζανε "επισκευή"....

Το Σάββατο, όπως μας ενημέρωσαν φίλοι bloggers, έγινε ο κακός χαμός μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Φωνές, κακό, ο Δήμαρχος έξαλλος, αφαιρέθηκε ο λόγος από την κα. Ψαρρά (θυμίζουμε ότι δεν είναι απλή πολίτης αλλά επικεφαλής της "Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης του Δήμου Δρυμαλίας") γιατί -από ότι ακούγεται- τον είχε στριμώξει το Δήμαρχο με αυτά που τον ρωτούσε. Είναι πολύ πιθανό να έχει μπει και η κα. Ψαρρά στη "Μαύρη Λίστα" του Δημάρχου (αυτή με τους..."αντιφρονούντες"), αφού μας έστειλε τον Απρίλιο (και τα αναρτήσαμε στις 12/4) αποκαλυπτικά ΔΗΜΟΣΙΑ έγγραφα του Δήμου, που ο κ.Δήμαρχος προφανώς δε θα ήθελε να βγουν στη..."φόρα".

Τελικά ψηφίστηκε αυτό που ήθελε ο Δήμαρχος:

Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε τη........"μελέτη" (;;;!!!)
για συντήρηση (ΞΑΝΑ) του ΒΙΟ - ΒΟΘΡΟΥ


Τα χρήματα που θα δωθούν δεν τα γνωρίζουμε επακριβώς αλλά ακούσαμε ότι συνολικά θα είναι πάνω από 60000 Ευρώ !!!!

  • Για ΠΟΙΑ μελέτη μιλάνε; ΠΟΤΕ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ; ΣΕ ΠΟΙΟΝ ανατέθηκε; Πέρασε από Δημοτικό Συμβούλιο; (Προφανώς δεν έχει γίνει τίποτα από τα παραπάνω. Θα αποφάσισαν μόνοι τους ότι ήθελαν και θα το λένε "μελέτη"...)
  • Πού τα βρήκανε τόσο λεφτά, όταν συνέχεια κλαίγονται ότι δεν έχουν;
  • Τι λείπει από τον ΒΙΟ-ΒΟΘΡΟ και πώς είναι δυνατόν να πρόλαβε να χαλάσει μέσα σε 3 μήνες (!!!) από την τελευταία "τέλεια" επισκευή του ΒΙΟ-ΒΟΘΡΟΥ εξοπλισμός 50-60 χιλιάδων ευρώ (λέμε 3 μήνες και όχι 11, γιατί ο Βιο-Βόθρος είναι χαλασμένος από το Σεπτέμβρη);
  • Πώς ξέρουν ότι θα χρειαστούν τόσα λεφτά για την επισκευή του ΧΩΡΙΣ στην ουσία να έχουν κάνει μελέτη για το τι χρειάζεται να προστεθεί και να επισκευαστεί; Πώς διαχειρίζονται έτσι τα λεφτά του Δημοσίου; (Δηλαδή τα λεφτά μας...)
και τέλος...

Γιατί ο Δήμαρχος ΕΠΙΜΕΝΕΙ σε μια "επισκευή", όταν ο ίδιος ο Υπεύθυνος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Δρυμαλίας, ο κ. Ζουγανέλης, σε έγγραφό του προς την Περιφέρεια λέει πως με μια φουρτούνα μπαίνει η θάλασσα μέσα στο ΒΙΟ.ΚΑ. και καταστρέφεται όλος ο εξοπλισμός ;;;;;

ΞΑΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ:



(αυτή η ομολογία - ντοκουμέντο φυσικά αποκαλύφθηκε χάρη στα έγγραφα που μας έστειλε η κα. Ψαρρά. Έτσι εξηγείται το Σαββατιάτικο μένος του Δημάρχου)
Διαβάστε ολόκληρο το έγγραφο στο οποίο περιλαμβάνεται το παραπάνω απόσπασμα ΕΔΩ
(βλ. σελίδα 2))


Αυτά και άλλα παρόμοια ερωτήματα, όπως το "αν υπάρχουν αποδείξεις για τις προηγούμενες επισκευές" ακούστηκαν, και εξαγρίωσαν το Δήμαρχο.

Υπενθυμίζουμε στον κ. Μπαρδάνη, λοιπόν, ότι τον Δήμο Δρυμαλίας τον "ΥΠΗΡΕΤΕΙ" και ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.

Σχετικά με τα αναπάντητα ερωτήματα που θέσαμε σας ενημερώνουμε πως αν όχι αυτή την εβδομάδα, μέσα στην επόμενη, θα τρίβετε τα μάτια σας με αυτά που θα δείτε.

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ:


ΕΠΙΣΚΕΥΗ
ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ

κι ας λένε....

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ-ΓΑΖΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ
ΚΑΙ
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ.


--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Όσο για την ανύπαρκτη αντιπολίτευση...

...ενώ ξέρει ότι το έργο είναι παράνομο και ότι παράνομα ξοδεύονται χρήματα, ενώ σε παλιότερο Δημοτικό Συμβούλιο είχε απαιτήσει τον "καταλογισμό" αυτών των παράνομων δαπανών, ενώ και ο κ.Τζουάννης και ο κ.Βασιλάκης έχουν δηλώσει πως "αυτό το πράγμα" ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ, τώρα.....................σιωπή.

Σιωπή γιατί θα πουν πως δε θέλουμε το καλό του τόπου.
Σιωπή γιατί θα μας κοστίσει πολιτικά.
Σιωπή γιατί έχουμε και "εμείς" χεσμένη τη φωλιά μας....

Τα Συλλυπητήριά μας..."κύριοι"...