Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Γενική Συνέλευση Συλλόγου Κορωνίδας

Αν και τελευταία στιγμή, σας ενημερώνουμε εμείς (αφού δε φιλοτιμήθηκε κανείς να το γράψει στην τοπική επικαιρότητα) ότι ΑΥΤΗ την Κυριακή, το πρωί στις 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Κορωνίδας. Ορίστε και η δημοσίευση στο τελευταίο φύλλο της εφημερίδας "Κορωνίδα Νάξου":




Θεωρούμε πως είναι σημαντικό να δώσουμε το παρόν όλοι, μιας και "ιστορικά τουλάχιστον" έχει αποδειχθεί ότι ο Σύλλογος Κορωνίδας ήταν αυτός που βοήθησε στην αρχική ανάπτυξη του Απόλλωνα. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Απόλλωνας αποτελεί το επίνειο της Κωμιακής και ας μην ξεχνάμε πως ο Σύλλογος Απολλωνιατών γεννήθηκε με...."Καισαρική τομή" μέσα από τους κόλπους του Συλλόγου Κορωνίδας. Η πραγματική "δράση" όμως ξεκινούσε πάντα μέσα από εκεί. Θεωρούμε λοιπόν ότι οι ανησυχίες, οι προβληματισμοί και οι προσπάθειες των ανθρώπων που κατάγονται από τον Απόλλωνα και την Κωμιακή είναι και πρέπει να είναι αλληλένδετοι. Για αυτό και δεν πρέπει να μείνουμε αμέτοχοι σε αυτή τη συνέλευση.


Υ.Γ. 1 Σε αυτό το τελευταίο φύλλο διαβάσαμε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για τα ΚΤΕΛ Νάξου (Διαβάστε το ΕΔΩ). Η μόνη μας ένσταση εντοπίζεται στο σημείο που έχουμε υπογραμμίσει και στο οποίο ο συγγραφέας του άρθρου χαρακτηρίζει τους επιβάτες που δεν έχουν βγάλει εισητήριο ασυνείδητους. Προφανώς δεν γνωρίζει αυτό που πληροφορηθήκαμε εμείς και το είχαμε αναρτήσει ΕΔΩ ως "Εγκατάλειψη Νο4".

Υ.Γ.2. Για τους Βιολογικούς των δύο χωριών και τα "Αναπτυξιακά προγράμματα" σας ζητάμε συγγνώμη για τις καθυστερήσεις. Σας ζητάμε μονάχα ακόμα λίγη υπομονή. Πιστέψτε μας κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για καλύτερη ενημέρωση και για αυτό αργούμε.