Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Σύντομη αναφορά - σχολιασμός Νέων Εγγράφων

Προς το παρόν θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος επανειλημμένα αναφέρει ότι δεν υπάρχει μέρος για καινούργιο ΒΙΟ.ΚΑ. Σας υπενθυμίζουμε δε ότι σε αυτό το "απόφθεγμα" κανονικά καταλήγουν οι μηχανικοί - μελετητές κατόπιν ΜΕΛΕΤΗΣ και όχι οι οδοντίατροι-Δήμαρχοι. Όπως σωστά ανέφερε ο κ.Καμβύσης (εκδότης εφ. "Η ΜΑΣΚΑ") η επαγγελματική ιδιότητα του κ.Δήμαρχου είναι να μας "αφήνει με το στόμα ανοιχτό".

Προφανώς ο κ.Δήμαρχος είναι της σχολής του κ. Αντώνη Χωριανόπουλου (προέδρου της ΟΝΑΣ) ο οποίος παλαιότερα είχε αναφέρει το ακόλουθο:

"Ο λαός ζητά, οι πολιτικοί αποφασίζουν και οι τεχνικοί....εκτελούν...."

Εμείς κ.Δήμαρχε θα θέλαμε να μάθουμε τη γνώμη σας στην περίπτωση που κάποιο δημοτικό συμβούλιο αποφάσιζε ότι χρειάζεστε απονεύρωση στον τραπεζίτη σας.... Πώς θα σας φαινόταν; Δε συμφωνείτε ότι είναι καλύτερο αυτό να το αποφάσιζε ένας οδοντίατρος;
Καλό θα ήταν λοιπόν η πολιτεία να επαναπροσδιορίσει τις αρμοδιότητές της, γιατί με τέτοιες "λογικές" η επιστήμη χάνει την ουσία, το νόημά της και την πρακτική της αξία.


Ακούστε επίσης στη συνέλευση του Απόλλωνα στην αρχή, τον κ.Δήμαρχο να μιλά γιαααααααααααααααααααα κάάάάάάάάάάποιον κύριο που μίλησε στην ΠΕ.ΚΙΝ. Φυσικά πρόκειται για τον κ.Θεωνά ο οποίος ως απεσταλμένος του κ.Δημάρχου προσπάθησε και αυτή τη φορά να καθησυχάσει την ΠΕ.ΚΙΝ (όπως είχε καταφέρει τον Νοέμβριο του 2008), δήθεν ενημερώνοντας. Για του λόγου το αληθές μπορείτε να ακούσετε στη Συνέλευση της Κωμιακής -δια στόματος κας Χερουβίμ (Προέδρου της ΠΕ.ΚΙΝ.)- τις ανακρίβειες με τις οποίες ο κ.Θεωνάς προσπάθησε (ανεπιτυχώς αυτή τη φορά) να πείσει την ΠΕ.ΚΙΝ ότι όλα "βαίνουν καλώς".

Αυτά για αρχή.