Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Ντοκουμέντα από το αμαρτωλό παρελθόν...

Μετά από πολύ κόπο και προσπάθεια να τα ταξινομήσουμε πρωτίστως για να βγάζουμε ΕΜΕΙΣ μία άκρη, σας τα παραθέτουμε στην πλαϊνή στήλη με επικεφαλίδα
"Ντοκουμέντα ΒΙΟ.ΚΑ.".

Ο σχολιασμός που κάνουμε για ορισμένα από αυτά (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) δεν επαρκεί για να αποκαλύψουμε ούτε στο ελάχιστο τα ψεύδη, τις κοροϊδίες και τις ανακρίβειες που κατά κανόνα διαρρέουν οι αρχές και τα τοπικά ΜΜΕ (σε αγαστή συνεργασία), προκειμένου να αποσυντονίσουν, να παραπλανήσουν και να δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις στην κοινή γνώμη και την τοπική κοινωνία, ώστε να "αναβληθεί ες αεί" η λύση του προβλήματος και να μετατραπεί σε πρόβλημα της..."επόμενης" δημοτικής αρχής.

Συγχαρητήρια θέλουμε να δώσουμε προσωπικά στον κ.Δήμαρχο (μιας και μάθαμε ότι μας διαβάζει) για τις κατ' εξακολούθηση υπεκφυγές του, τις διαστρευλώσεις δημοσίων εγγράφων (βλ. έγγραφο Δήμου Νάξου για το αν δέχεται λύματα ), την άριστη οργάνωση "κλίματος" σε λαϊκές συνελεύσεις (όπως αυτή του Απόλλωνα), και την εκμετάλλευση των τοπικών ΜΜΕ για δημιουργία εντυπώσεων ακόμα και μέσα στους κόλπους της Περιφέρειας και των Δημοτικών Συμβουλίων. Αν ήταν τόσο ικανός και στην επίλυση σοβαρών προβλημάτων και στη διεξαγωγή νόμιμων διαδικασιών τότε θα ήμασταν κατενθουσιασμένοι μαζί του.

Ειλικρινά με τέτοιο βομβαρδισμό από ψεύδη και ανακρίβειες ακόμα και εμείς δεν ξέρουμε από που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε. Επειδή όμως ο χρόνος κυλά, βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα και όλα κάποτε θα ολοκληρωθούν.

Για αρχή δείτε το ακόλουθο Βίντεο, το οποίο υπάρχει και στην πλαϊνή στήλη (Ντοκουμέντα) και αφορά το Δημοτικό Συμβούλιο της 31/01/2009 όπου λήφθηκε η μία από τις δύο αποφάσεις περι νομιμοποίησης του υφιστάμενου ΒΙΟ.ΚΑ (5/2009).



Σας υπενθυμίζουμε ότι ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (αν όχι όλα) τα έγγραφα στα οποία αναφέρεται ο κ.Δήμαρχος ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΣΤΗΛΗ "ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑ" που υπάρχει στο πλάι του blog (δεξιά).

Αξίζει να δείτε το απαντητικό έγγραφο του Δήμου Νάξου σχετικά με το "αν θα μπορεί να δέχεται λύματα". Σύμφωνα με τον κ. Δήμαρχο, όπως μπορείτε να ακούσετε στις συνελεύσεις και στο ΔΣ στις 31/5 ο Δήμος Νάξου δεν μπορεί να δεχθεί τα λύματα του Απόλλωνα....ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ και την πραγματικότητα ο Δήμος Νάξου..."Επιφυλάσσεται" να πει "αν μπορεί να δεχθεί ή όχι τα λύματα του Απόλλωνα" (Δε γνωρίζει δηλαδή από τώρα αν θα χωράνε). Σύμφωνα λοιπόν με τη δική μας εκτίμηση ο Δήμος Νάξου μπορεί να δεχθεί τα λύματα του Απόλλωνα, του ζητήθηκε όμως άτυπα από το Δήμο Δρυμαλίας να αρνηθεί. Άλλωστε όπως λέει και ο κ. Καμβύσης... "ο κ.Μαράκης (Δήμαρχος Νάξου) με τον κ.Μπαρδάνη (Δήμαρχος Δρυμαλίας) τα έχουν βρει". Επειδή όμως στην πραγματικότητα ο Δήμος Νάξου ΜΠΟΡΕΙ να δεχθεί τα λύματα του Απόλλωνα (άρα ΜΠΟΡΕΙ να γίνει η μεταφορά τους με βυτία), ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΟ ΒΙΟ.ΚΑ. Νάξου. Συνεπώς ο Δήμος Νάξου "νίπτει τας χείρας του" ως Πόντιος Πιλάτος, έχοντας καλυφθεί νομικά πίσω από μία ασαφή απάντηση, που ο κ.Μπαρδάνης την παρουσιάζει όπως τον βολεύει.

Ακούστε επίσης το χάος και την τρομοκρατία της Συνέλευσης στον Απόλλωνα (18/02) καθώς και τη δημόσια συζήτηση στην Συνέλευση της Κωμιακής (20/2). (Θυμίζουμε ότι πατάτε την επιλογή "Free User" και στη συνέχεια μετά από μικρή αναμονή εμφανίζεται η επιλογή "Download" για να κατεβάσετε τα αρχεία ήχου, τα οποία τα κάναμε όσο πιο μικρά μπορούσαμε διατηρώντας την ηχητική ποιότητα.)

Ευχαριστούμε θερμά ΟΛΟΥΣ τους bloggers που συνέβαλαν στο να αποκτήσουμε όλο αυτό το "υλικό".

Υ.Γ. Όσο για την εκ νέου προσφυγή επί της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ απόφασης και του Περιφερειάρχη, ο οποίος προτίμησε να στηρίξει την παράταξή του, έναντι του δημοσίου συμφέροντος και της Υγείας των πολιτών έχουμε περίπου ένα μήνα (δηλαδή τουλάχιστον έως τις 16/4). Υπομονή λοιπόν....