Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

Βιολογικός: Το δις εξαμαρτείν...ουκ ανδρός σοφού...

Δυστυχώς η Δημοτική Αρχή του Δήμου Δρυμαλίας επιμένει στην προσπάθεια ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΒΙΟ.ΚΑ. επαναφέροντας το θέμα στο ΣΗΜΕΡΙΝΟ (31-01-2009) Δημοτικό Συμβούλιο!!!!
Δείτε την ημερήσια διάταξη πατώντας την παρακάτω φωτογραφία.



Όπως μπορείτε να δείτε το 21ο Θέμα αφορά την κατ' εξαίρεση απευθείας ανάθεση (άραγε στον κ.Θεωνά;) Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) για τον ΒΙΟ.ΚΑ. Απόλλωνα. Αν δε θυμάστε την "παλιά" ημερήσια διάταξη διαβάστε την ΕΔΩ και θα διαπιστώσετε μόνοι σας ότι πρόκειται για ακριβώς το ίδιο θέμα. Απλώς έχει γίνει πιο "προσεκτική" διατύπωση για...πολλούς λόγους που έχουν αναλυθεί από τρεις τουλάχιστον bloggers.

Δυστυχώς μέχρι χθες ΚΑΝΕΙΣ δεν το είχε προσέξει ότι υπάρχει σαν θέμα.

Ούτε τα ΜΜΕ, ούτε οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ούτε κανένας Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου.....
Άραγε αύριο τι θα ψηφίσουν;;;;
Άραγε η αντιπολίτευση θα ξανακρυφτεί πίσω από τη σημερινή δημοτική αρχή η οποία στην ουσία έχει και τις λιγότερες ευθύνες για αυτό το έκτρωμα του Απόλλωνα;;;
Θα τους "ξεγελάσει" (τάχα μου) για 2η συνεχόμενη φορά ο κ.Δήμαρχος και θα τους λέει ότι πρόκειται για "καινούργιο" ΒΙΟ.ΚΑ.;;;;

Δυστυχώς ο κ.Δήμαρχος με αυτή την παράνομη διαδικασία προσπαθεί για 2η φορά να σώσει μόνο την "τσέπη" του ίδιου και του κ. Ζουγανέλη (υπέυθυνος Τεχνικών Υπηρεσιών) από τα πρόστιμα, χωρις την παραμικρή βελτίωση της κατάστασης του Απόλλωνα.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ.

Ο Απόλλωνας δε φαίρνει ψήφους και φυσικά όλοι οι διαπλεκόμενοι ελπίζουν ότι κάποια στιγμή θα πάψουμε να φωνάζουμε για τον Βιολογικό. Ελπίζουν ότι κάποια στιγμή θα συνηθίσουμε να κολυμπάμε στα λύματα μας... Οι Απολλωνιάτες επίσης στις περισσότερες των περιπτώσεων τρομοκρατούνται από προφορικές απειλές ακόμα και του ίδιου του Δημάρχου, διότι ΔΕ γνωρίζουν τα δικαιώματά τους και τις υποχρεώσεις του Δήμου.
Όπως πάντα το σύστημα φαίνεται να "δουλεύει" υπέρ της εξουσίας.

ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΚΟΤΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ Η ΜΟΛΥΝΣΗ .
ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΗ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟ.ΚΑ.

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ
ΝΑ ΘΕΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ;;;;

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ
ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΘΕΡΕΤΡΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΝΑΞΟΥ;;;;;;

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ;;;;;

ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ

ΑΥΡΙΟ (31-01) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΛΟΙ ΩΣΤΕ ΣΤΙΣ 18:00, ΟΛΟ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΡΥΜΑΛΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ Ο ΒΙΟ.ΚΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΨΗΦΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ και μάλλον θα πρέπει να τους το πούμε αυτοπροσώπως, στην αίθουσα του ΔΣ....μήπως και συνειδητοποιήσουν τις "αμαρτίες" τους.

Στον Απόλλωνα τα καλοκαίρια κάνουν μπάνιο Κωμιακίτες, Μεσώτες, Σκαδιώτες κ.λπ. Είναι θέμα που αφορά ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΞΟ
Ειδοποιήστε όσους μπορείτε!!!!

Όσοι δεν ξέρετε, δε θυμάστε ή...δεν "καταλαβαίνετε" περι τίνος μιλάμε, ξαναδιαβάστε τα πατώντας:
ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ
και ΕΔΩ

Τα τελευταία νέα διαβάστε τα στις ενότητες Βιολογικός, Τοπική Επικαιρότητα & e-Καφενείο