Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Βιολογικός: Το δις εξαμαρτείν...ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ

Δυστυχώς το Δ.Σ. στις 31/01/09, ΨΗΦΙΣΕ
την απευθείας ανάθεση ΜΠΕ για τον υφιστάμενο ΒΙΟ.ΚΑ. Απόλλωνα (Δείτε ΕΔΩ)

Αυτό σημαίνει πως για να αποφύγουμε τα χειρότερα θα πρέπει και πάλι να προσφύγουμε στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Το παρήγορο βέβαια είναι ότι αυτή τη φορά πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ αφήνοντας τον κ.Μπαρδάνη και τα μέλη της παράταξής του, έκθετους απέναντι στην κοινή γνώμη (αφού ήταν οι μόνοι που ψήφισαν αυτή την "ανάθεση").

Φαίνεται πως έστω και τελευταία στιγμή η μειοψηφία συνειδητοποίησε πως το θέμα είναι πολύ σοβαρό και πως ΑΡΚΕΤΟΙ πολίτες (ακόμα και ντόπιοι) είναι αποφασισμένοι να αγωνιστούν μέχρι τέλους. Έτσι σταμάτησαν τα "επικοινωνιακά" παιχνίδια, καταψηφίζοντας, με αποτέλεσμα αυτή η απόφαση να μην είναι ούτε ομόφωνη.

Για περισσότερες λεπτομέρειες ανατρέξτε στην Τοπική Επικαιρότητα, στην ενότητα του Βιολογικού και στο e-Καφενείο.

Τώρα μένει να περιμένουμε να..."τοιχοκολλήσουν" την απόφαση και αρχίζει πάλι η αντίστροφη μέτρηση των 10 ημερών.

Όσοι θέλετε φέτος το καλοκαίρι να κάνετε μπάνια στον Απόλλωνα φροντίστε να μη χάσετε την προθεσμία. Ο κόμπος έχει φθάσει στο χτένι και αν κάποιοι δεν θέλουν να τον λύσουν θα αναγκαστούν να τον "κόψουν". Τώρα πια δεν αρκούν επισκευές του ηλεκκτρομηχανολογικού εξοπλισμού που αντέχουν μόνο για ένα μήνα. Τώρα πια πάσχει και το ίδιο το κτίριο, αφού έχει πάψει να είναι στεγανό.

Ας το καταλάβει κάποτε αυτό ο κ.Δήμαρχος και ας πάψει να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του. Δεν είναι δύσκολο. Αρκεί να ανοίξει τα μάτια του και τα αυτιά του. Ας ξεκινήσει ΑΜΕΣΑ διαδικασίες μετεγκατάστασης και ΔΕ ΘΑ ΧΑΣΕΙ.