Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το download των προσφυγών...

Προκειμένου να ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΒΙΟ.ΚΑ. και προκειμένου να χωροθετηθεί και κατασκευαστεί Νέος ΒΙΟ.ΚΑ. θα πρέπει να κατεβάσετε τις δύο (2) προσφυγές και να τις αποστείλετε με fax στην Περιφέρεια στο 22810 96201. Στη συνέχεια θα πρέπει να καλέσετε την περιφέρεια στα τηλέφωνα 22813 60217 ή 22810 96217 και να ζητήσετε τους αριθμούς πρωτοκόλλου των δηλώσεών σας (θα σας πουν δύο αριθμούς).

Για να κατεβάσετε όμως τις προσφυγές ακολουθείτε τα παρακάτω Βήματα:

1. Πατάτε ΕΔΩ για την 1η Προσφυγή και ΕΔΩ για τη 2η Προσφυγή.

Αυτόματα μεταφέρεστε στη (ελπίζουμε) γνωστή πλέον ιστοσελίδα της εταιρείας rapidshare. Στο κάτω μέρος της οθόνης εμφανίζονται δύο εικόνες που θυμίζουν ταχύμετρα αυτοκινήτου.

2. Κάτω από το αριστερό ταχύμετρο υπάρχει ένα κουμπί με την ένδειξη "Free User". Κάνωντας κλικ πάνω σε αυτό το κουμπί, μεταφέρεσετε αυτόματα σε μία νέα-παρόμοια ιστοσελίδα όπου τώρα, στη θέση των δύο ταχύμετρων, αρχίζει να μετρά αντίστροφη μέτρηση (35 περίπου δευτερολέπτων).

3. Όταν ολοκληρωθεί η αντίστροφη μέτρηση εμφανίζεται στη μέση ένα στρογγυλό κουμπί με την ένδειξη "Download". Πατώντας αυτό το κουμπί ο υπολογιστής σας πλέον σας εμφανίζει ένα παράθυρο διαλόγου για το πού/αν θέλετε να αποθηκεύσετε/ανοίξετε την προσφυγή.

Υπάρχει βέβαια περίπτωση αντι για αντίστροφη μέτρησησ να σας εμφανίσει κάποιο μήνυμα λάθους. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσετε από την αρχή μετά από 2-3 λεπτά.

Αν πάλι βαρεθήκατε ή το πρόβλημα επιμένει τότε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για να σας τις αποστείλλουμε μέσω e-mail. Μπορεί αύριο να τις έχουμε αναρτήσει ολόκληρες και στο ίδιο το blog.