Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Ψήφισμα Συνέλευσης Κωμιακής



Bloggers μας έστειλαν τo (ομόφωνο) ψήφισμα της Λαϊκής Συνέλευσης της Κωμιακής (20/02/2009), σχετικά με το θέμα των ΒΙΟ.ΚΑ. και του αποχετευτικού του Τ.Δ. Κορωνίδας.

Ευτυχώς αυτό το ψήφισμα μοιράστηκε κανονικά, σε αντίθεση με το ψήφισμα της συνέλευσης του Απόλλωνα, το οποίο πέραν από τις ανορθόδοξες συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξήχθη, έμεινε ΜΟΝΟ στα χέρια του Δημάρχου Δρυμαλίας, ο οποίος κατηγορείται πλέον από πολλούς ότι το παραποίησε (εκ των υστέρων)!!! Αυτό τουλάχιστον διαπιστώθηκε 2 ημέρες μετά στην Κωμιακή από πολλούς που είχαν παρεβρεθεί ΚΑΙ στη συνέλευση του Απόλλωνα. Δυστυχώς αυτές οι συμπεριφορές του Δημάρχου τον εκθέτουν ακόμα περισσότερο στην κοινή γνώμη και καθιστούν ΟΥΤΟΠΙΚΟ, ΕΝΑΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ και υποκριτικές τις "παρακλήσεις" του Δημάρχου για συνεργασία με τους πολίτες.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι -έστω- η Περιφέρεια θα "συνετίσει" τον κ.Δήμαρχο και τους προσωπικούς του συμβούλους, "εξαλείφοντας" την ηγεμονική - αλαζονική και εμπαθή συμπεριφορά που επιδεικνύουν τους τελευταίους μήνες και επαναφέροντας την τοπική αυτοδιοίκηση στη λογική και τη νομιμότητα, προκειμένου:
  1. να λυθεί ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ το πρόβλημα των Βιολογικών Καθαρισμών στο Τ.Δ. Κορωνίδας και
  2. να μην υπάρξει ΟΡΙΣΤΙΚΗ ρήξη μεταξύ κοινωνίας και κρατικού μηχανισμού.
Για όσους το έχουν ξεχάσει: Το Κράτος υπηρετεί τον πολίτη. Ούτε τον απειλεί, ούτε τον εκβιάζει, ούτε τον "εξουσιάζει".